Сезонна работа в селското стопанство в Португалия

c4c3c0820

АГЕНЦИЯ ПО ЗАЕТОСТТА

 

Сезонна работа в селското стопанство в Португалия

 

Португалски работодател – Maravilha farms- набира работници за бране на малини, къпини и боровинки. Заетостта е сезонна, приблизително за 8 месеца – от м.Март/Април до м. Септември/Октомври с 15-дневен изпитателен срок. Няма изискване кандидатите да владеят чужд език, но трябва да имат основно образование. Опит в брането на дребни плодове е предимство, но не е задължителен. Има възможност да се работи допълнителни часове. Брутната месечна заплата е 557 евро+ бонуси за празнични дни, плащани на месечна база. Бонуси за продуктивност – средно 275 евро на месец. Работното време е от понеделник до петък, от 07:30 до 16:30, с възможност за работа в събота и неделя, в зависимост от реколтата и климатичните условия. Работодателят заплаща 5.74 евро на работен ден за храна и осигурява настаняването в близост до фермата, за което се удържа 2.75 евро на ден(за вода, електричество и газ).

При приключване на договора се дава компенсация от 200 евро.Транспортните разходи от България до Португалия се поемат от работодателя. Осигурен е ежедневен транспорт от местата за настаняване до мястото на работа.

 

Крайна дата за кандидатстване: 12.01.2018 г. до 12:00 часа в Дирекция „Бюро по труда” – Сливен, етаж 4, стая 20. Желаещите трябва да попълнят Апликационна форма по образец (от Д”Бюро по труда”).

Вашият коментар